Att nå ut till kunderna

Idag är det väldigt vanligt att företag, och privatpersoner såklart, använder sig av sociala medier när det kommer till att marknadsföra, nätverka och nå ut. De sociala medier-kanalerna som Facebook och Twitter är fantastiska sätt att nå ut med information om events, nya produkter, nyhetsbrev etcetera.

Bra hjälpmedel

Affärskvinna med mobiltelefonFörutom sociala medier finns det en rad olika hjälpmedel att använda sig av när det kommer till arbetsplatsen, företagets marknadsföring och så vidare. Det finns många alternativ på både hård- och mjukvara som kan vara till bra hjälp vid projektledning, marknadsföring, presentationer, nätverkande eller när det gäller att nå ut till sina befintliga, eller potentiella, kunder.

Ett smart och mycket direkt sätt att nå ut med information till sina kunder, eller reklam till personer man tycker borde bli kunder, är via sms-utskick. Eftersom mejl-utskick ofta hamnar i skräppostboxen i mottagarens mejl är det många som anser att sms-utskick är ett säkrare sätt att verkligen nå ut. En tjänst som har blivit otroligt populär när det gäller detta är Jojka sms utskick som gör att utskicket går både snabbt och enkelt. Jojka erbjuder en tjänst som kan skicka ut flera hundra sms åt gången via datorn. Man behöver därför inte sitta med en telefon och manuellt lägga till telefonnummer och leta kontaktuppgifter till de som ska få utskicket. Läs mer på Jojkas hemsida!