Telefonen allt viktigare

Mycket av de sociala medierna sker via en smart mobiltelefon, även om datorn också har ett finger med i spelet. Faktum är att Facebook har fler användare genom mobilen än datorn, och de är inte ensamma om det. Det är en enorm utveckling vi varit med om på kort tid, men för att kunna surfa genom telefonen måste man ha en väl fungerande för ändamålet.

Lätt att gå i sönder

Det släpps hela tiden nya telefoner och man vill hålla sig uppdaterad. Och om man väl har en ny telefon måste man ta hand om den, det är inte som en gammal Nokia 3310 som man kunde tappa hur många gånger som helst utan en iPhone kan gå sönder ganska lätt om man inte är försiktig. Visserligen kan man alltid laga iPhone 4s på enkelt vis om olyckan är framme men en hel telefon är en bra telefon att surfa på. Och något som många är beroende av. För till exempel lyssning på musik på väg till jobbet, läsandes av nyheter under dagen och gratis sms- och samtalstjänster som sker online. Det är inte konstigt att man blir förfärad när telefonen åker i backen.

För att undvika att något skulle gå sönder är det bra att ha skal på telefonen. Gärna ett som är lite stötdämpande så att ett fall i marken inte blir så kraftigt att fram- eller baksida går sönder. Det är dessutom bra att ha en plastfilm för skärmen så att allt stannar på sin plats. Har man detta är det mycket liten risk att något ska spräcka, och man kan lugnt surfa vidare efter tapp.