Inte utan min telefon

Vad skulle hända om vår smartphone förlorade alla sina batterier. Jo, vi skulle gå i tusen bitar och inte fungera ordentligt innan vi åter fick igång telefonen.

Våra telefoner är bland de bästa och mest kära ägodelar som vi har. Det är med denna som vi kan hålla kontakt med omvärlden och bara andas ut och inte känna oss ensamma. För tänk bara hur det skulle vara om vi satt på tunnelbanan och inte hade en telefon att pilla med. Det är ju med den som vi kan fly undan med musik från Spotify samtidigt som vi läser dagens nyheter. Utan den skulle vi bara sitta rakt upp och ned och bara stirra på folk. Ja, telefonen blir allt viktigare, och då den blir allt viktigare så blir det även allt viktigare för oss människor att vilja hoppa oss uppdaterade på alla de nya modeller som företagen spottar ut sig.

Världen väntar på iPhone 6

När det kommer till telefoner så är Apples telefoner de mest eftertraktade och folk blir som galna när de väntar på att få tag på en. De revolutionerade med sin 5S som man kan komma in i sin telefon med enbart sitt fingeravtryck och fick många att byta upp sig. För man vill ju hänga med. Nu till hösten så väntas modell 6 komma, men man vet aldrig när det gäller iPhone. Det kan ta mycket längre tid än så, i alla fall för den att komma till Sverige. Men vad man har sett är att det nu har börjat läcka ut bilder på telefonen som kommer bli större än de andra – och mer kraftfulla. En rejäl telefon helt enkelt. En telefon som vi absolut inte kommer vilja dö ut.

För många som köper ny telefon när livet skiftar årstid så finns det ett mycket bra andrahandsvärde när det kommer till sina telefoner. Så det blir som ett fantastiskt kretslopp. Detta är något att tänka på: behåll originalasken samt den lilla nålen som öppnar upp för sim-kortet. Då kommer telefonen att stiga ännu mer i pris om du vill sälja den sen när du köper en ny.